Waterbouw en baggerwerk door Buitendijk Strijen B.V.

Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V. is thuis in de waterbouw. We voeren diverse waterwerken uit in opdracht van gemeenten, waterschappen en bedrijven. Zo verzorgen we de overgang van land naar water door beschoeiingen en damwanden toe te passen. Ook verzorgen we de aanleg van natuurvriendelijke oevers. Heeft u al een sloot, plas of gracht, maar zit het vol met baggerspecie? Laat het door ons baggeren.

Waterbouw

Beschoeiing
Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V. verzorgt de aanleg van beschoeiingen in vijvers, langs sloten en andere waterpartijen. Met het plaatsen van een beschoeiing voorkomt u uitspoeling en instorting van de watergang. De beschoeiing kan bestaan uit bijvoorbeeld hardhouten en duurzame azobé-delen of uit glasvezelbetonplaten. Wij plaatsen de beschoeiing strak en op de juiste hoogte.

Damwand
Wilt u graag een kademuur langs een haven of wilt u de oever beschermen? We plaatsen damwanden aan bij vijvers, sloten, stuwen en andere waterpartijen. De damwandconstructie bestaat uit hardhouten delen, die met behulp van messing en groefen met elkaar zijn verbonden. Indien gewenst kan langs de damwand een hardhouten gording worden aangebracht en op de damwand een hardhouten deksloof.

Neem contact op voor meer informatie over onze waterbouwwerkzaamheden of een vrijblijvende offerte.