Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen: gespecialiseerd in straatwerk

Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V. is gespecialiseerd in het leveren, aanleggen en onderhouden van elementenverhardingen. Wij leggen zowel ambachtelijke sierbestrating als wegverhardingen van asfalt voor verschillende doeleinden aan.

Sierbestrating

Bestrating aanleggen

Wilt u een kleine bedrijfstuin of juist een heel groot terrein laten bestraten? We leggen de bestrating voor kleine projecten van enkele vierkante meters tot grote opdrachten van vele duizenden vierkante meters aan. Nadat u de kleur en grootte van de stenen heeft gekozen, gaan wij voor u aan de slag. Afhankelijk van de oppervlakte en situatie wordt de bestrating door ons handmatig of machinaal aangebracht.

Sierbestrating
Wilt u een mooi patroon in de bestrating of gebruikmaken van verschillende soorten stenen? We verzorgen ook de levering en aanleg van uw sierbestrating. Met het juiste inzicht leggen wij een prachtige bestrating aan, of het hierbij nu gaat om oude gebakken materialen of de nieuwste siertegels.

Wilt u meer informatie over ons straatwerk of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact op.

Onderhoud

Na een tijdje kan de bestrating aan onderhoud toe zijn. Wortels van bomen drukken tegels omhoog en zorgen voor onregelmatigheden in het straatwerk. Tegels kunnen door verschillende weersomstandigheden kapotgaan of er ontstaan gaten. Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V. zorgt ervoor dat de bestrating weer goed begaanbaar is en er weer mooi bijligt. In overleg kunnen we gelijk nieuw tegelwerk neerleggen of we verrichten plaatselijk onderhoud en vervangen alleen de kapotte stenen.

Asfalteren

Asfalt valt niet meer weg te denken uit de Nederlandse infrastructuur. We gebruiken het bij de aanleg van snelwegen, vliegvelden en bedrijfsterreinen. Door de grote diversiteit heeft asfalt bijna oneindig veel toepassingsmogelijkheden. Net als bij andere bestratingen, is de fundering ook bij het aanleggen van asfalt van groot belang. De ondergrond dient stevig te zijn om verzakking en daardoor scheurvorming in het asfalt te voorkomen. Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V. levert en verwerkt de juiste funderingsmaterialen voor uw terrein en legt het asfalt met de grootste zorg aan.

Asfaltreparaties

 Wij voeren asfaltreparaties uit aan bestaande asfaltverhardingen. Zo dichten we scheuren en herstellen we losgereden delen van deklagen. Maar bij kapot asfalt zijn er vaak ook reparaties nodig aan omliggende materialen. Daarom passen we ook putkoppen in het wegprofiel aan en vullen we hoogteverschillen uit die als gevolg van verzakkingen van funderingsconstructies zijn ontstaan.