Rioolwerkzaamheden door Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V.

Loopt de afvoer niet goed door? Wacht niet tot het probleem groter wordt en laat het riool meteen inspecteren en ontstoppen door Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V. We verhelpen rioolverstoppingen, leggen nieuwe riolering aan of onderhouden de huidige riolering voor woningcorporaties, gemeenten, instellingen en bedrijven.

rioolwerkzaamheden

Geen verstopte en kapotte rioleringen meer

Rioleringen zijn doorgaans onzichtbaar, maar wel een essentieel onderdeel van onze infrastructuur. Het is uiterst belangrijk dat het riool juist en langdurig functioneert. Helaas komt het weleens voor dat de riolering niet meer naar behoren werkt. Om een riool te vervangen of te herstellen is het vaak noodzakelijk om de bovenliggende constructie, zoals straatwerk, bloot te leggen. Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen legt vakkundig leidingen aan en plaatst de bovenliggende constructie weer terug in de oorsprokelijke staat.

Laat het riool aanleggen, onderhouden en repareren door Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen. Neem direct contact op.

Riool aanleggen

Wij leggen rioleringen aan in verschillende lengtes en diameters. Zo leggen wij een PVC-riool met een diameter variërend van 110 tot en met 600 millimeter.Betonriolering leggen we gewapende of ongewapende buizen aan met een diameter van 300 tot en met 1500 millimeter.

Rioolonderhoud

Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen voert alle onderhoudswerkzaamheden uit. Zo reinigen we het riool voor een betere doorstroming, maar herstellen we ook de ontstane verzakkingen. Een afgebroken rioolaansluiting bij uw woning of bedrijfspand? Wij komen deze vakkundig herstellen.

Rioolverstoppingen

Rioolverstoppingen geven vaak water- en stankoverlast. We beschikken over een ontstoppingsmachine die gebruikmaakt van water onder hoge druk. Hiermee spuiten we uw riool schoon en reinigen we de leidingen. Wij staan garant voor een probleemloze werking van de riolering.

Drainage

Geen rioolwerkzaamheden nodig, maar een betere afwatering voor overtollig water? Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen legt ook een drainage aan. Dan heeft u geen last meer van overtollig grondwater.