Grondwerkzaamheden door Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V.

Lekker wandelen op goed aangelegde voetpaden of fietsen op een perfect fietspad. Vaak is de werkelijkheid anders: scheve tegels, boomwortels die de stenen omhoog duwen en onregelmatige grond die het lopen of fietsen vermoeizamen. Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V. verricht diverse werkzaamheden, zodat u weer gemakkelijk uw weg vervolgt.

Grondwerkzaamheden

Grondwerk vormt de basis voor veel bouwwerken.

Bij Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V. is het grondwerk gegarandeerd goed bewerkt. We voeren de werkzaamheden vakkundig en met het juiste materiaal uit.

We voeren grondwerkzaamheden uit voor de aanleg van wegen-, fiets- en wandelpaden. Daarnaast maken we bedrijventerreinen en grond voor de woningbouw bouw- en woonrijp.

Machinepark
Wij voeren alle grondwerkzaamheden uit met onze eigen machines. We bezitten diverse rupskranen, mobiele kranen en shovels.

Wilt u een weg of tuin of ander terrein laten ophogen? We leveren en verwerken zand, grond en de juiste funderingsmaterialen voor de ophoging. Uiteraard schakelt u ons ook in voor het ontgraven en afvoeren van grond.

Wilt u meer informatie over onze grondwerkzaamheden of een offerte aanvragen? Neem contact op.

Grondwerkzaamheden

Riool- en drainagewerkzaamheden

Voordat we de grondwerkzaamheden uitvoeren, kunnen we de riolering inspecteren of een drainage aanleggen. Zo weet u zeker dat het waterafvoer onder het grondwerk ook nog optimaal functioneert.