gladheidbestrijding

Veilig de koude maanden door

De wintermaanden zijn weer op komst. Bent u bang voor gladheid? Met de gladheidsbestrijding van Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V. zijn toegangswegen, op- en afritten, bedrijventerreinen en parkeerplaatsen weer begaanbaar. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week oproepbaar. Slecht weer in het vooruitzicht? We strooien ook preventief.

Gladheidbestrijding van Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V.

Wij beschikken over machines voorzien van sneeuwschuivers die terreinen, wegen, parkeerplaatsen, voetpaden en opritten snel en vakkundig sneeuwvrij maken.

Gladheid gaan we tegen met een mengsel van strooizout en dooikorrels. De combinatie van deze materialen geeft een snellere reactie op sneeuw en ijs. Daarnaast heeft het een langere werkingstijd ten opzichte van het gebruik van alleen strooizout of pekel, waardoor de wegen langer bestand zijn tegen gladheid.

Gladheidbestrijding

Preventief strooien

Met ons mengsel is preventief strooien mogelijk, omdat de aan het strooizout toegevoegde dooikorrels pas worden geactiveerd op het moment dat ze in contact komen met sneeuw of ijzel. Strooizout heeft voor de dooiwerking water nodig en wordt op zijn beurt geactiveerd door het water dat vrijkomt bij het dooiproces van de korrels. Zo hoeft er minder vaak gestrooid te worden en kunnen de werkzaamheden onder normale werktijden worden uitgevoerd, wat een aanzienlijke kostenbesparing met zich meebrengt.

Opslag

Wij hebben op ons terrein onze eigen opslag voor strooizout. Als u belt voor gladheidbestrijding, hoeven we niet eerst strooizout te bestellen of naar een andere locatie af te reizen om het strooizout te halen. Met het strooizout uit onze opslag gaan wij direct tot handelen over.

Onderhoudscontract

Op contractbasis verzorgen wij al enkele jaren gladheidsbestrijding bij bedrijven en voor overheden. Afhankelijk van het contract kunt u desgewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep op ons doen.

Laat de gladheidsbestrijding bij uw bedrijf, weg of pand ook uitvoeren door Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen B.V. Neem contact op voor een nadere kennismaking en bespreking van de door u gewenste vorm van gladheidbestrijding. Indien nodig een strooiplan op en geven u een vrijblijvende prijsaanbieding.